Hozzávalók:
2 evőkanál olívaolaj
50 dkg pulykamellfilé
só, bors ízlés szerint
2 evőkanál mustár
30 dkg orsótészta
só a főzővízhez
2 evőkanál vaj
3 gerezd fokhagyma
1 csokor újhagyma
30 dkg zöldborsó
bors ízlés szerint
10 dkg parmezán sajt
Elkészítés:
Egy serpenyőben felforrósított olívaolajon megpirítjuk az apróra vágott fokhagymát. Vigyázzunk, hogy ne égjen meg, mert akkor keserű lesz! Beletesszük a felcsíkozott pulykamellet, amit majdnem puhára párolunk. Hozzáadjuk a vajat és a felkarikázott újhagymát és az egészet alaposan átforgatjuk. Rászórjuk a zöldborsót, sózzuk, borsozzuk és az egészet puhára pároljuk. Beleforgatjuk a kifőtt tésztát, ráreszeljük a parmezánt, majd addig keverjük, amíg a sajt meg nem olvad. A végén hozzáadjuk a pulykacsíkokat, és újabb adag reszelt sajttal tálaljuk.