Igazi íz, illat és szín kavalkád vár bennünket a kertekben és a piacokon ilyenkor nyáron. Folyamatosan érnek az ellenállhatatlan, zamatos, vitamindús gyümölcsök és zöldségek. Piros színükkel csalogatnak a paradicsomok, a tűzpiros és méregzöld paprika szeletek harsognak a fogunk alatt, a rántott hús mellett fokhagymás, tejfölös uborkasaláta hívogat. De vajon mit tehetünk, hogy télen ezek ne csak emlékek legyenek? Nézzétek csak, szakértőnk tudja a választ!
Kapcsolódó tartalmak
Allergén az ételekben…
Hogyan kerülnek az ételbe? Milyen módszerekkel lehet kimutatni a jelenlétüket? Mely rendeletekkel szabályozzák a felhasználásukat?
Tovább olvasom
Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?
Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom