Ételtcsakokosan

Konkrét – A fagyasztás

2018. július 19.

Igazi íz, illat és szín kavalkád vár bennünket a kertekben és a piacokon ilyenkor nyáron. Folyamatosan érnek az ellenállhatatlan, zamatos, vitamindús gyümölcsök és zöldségek. Piros színükkel csalogatnak a paradicsomok, a tűzpiros és méregzöld paprika szeletek harsognak a fogunk alatt, a rántott hús mellett fokhagymás, tejfölös uborkasaláta hívogat. De vajon mit tehetünk, hogy télen ezek ne csak emlékek legyenek? Nézzétek csak, szakértőnk tudja a választ!


 

Kapcsolódó tartalmak


Allergén az ételekben…

Hogyan kerülnek az ételbe? Milyen módszerekkel lehet kimutatni a jelenlétüket? Mely rendeletekkel szabályozzák a felhasználásukat?  
Tovább olvasom

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom

Related posts

Ismerjük meg együtt a húsgolyók világát!

eteltcsakokosan

Pótoljuk vissza a vitaminokat!

eteltcsakokosan

A legnagyobb fán termő gyümölcs

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató