Ételtcsakokosan

Konkrét – A fagyasztás

2018. július 19.

Igazi íz, illat és szín kavalkád vár bennünket a kertekben és a piacokon ilyenkor nyáron. Folyamatosan érnek az ellenállhatatlan, zamatos, vitamindús gyümölcsök és zöldségek. Piros színükkel csalogatnak a paradicsomok, a tűzpiros és méregzöld paprika szeletek harsognak a fogunk alatt, a rántott hús mellett fokhagymás, tejfölös uborkasaláta hívogat. De vajon mit tehetünk, hogy télen ezek ne csak emlékek legyenek? Nézzétek csak, szakértőnk tudja a választ!


 

Kapcsolódó tartalmak


Allergén az ételekben…

Hogyan kerülnek az ételbe? Milyen módszerekkel lehet kimutatni a jelenlétüket? Mely rendeletekkel szabályozzák a felhasználásukat?  
Tovább olvasom

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom

Related posts

Elfeledett hús

eteltcsakokosan

Tárolt almánk puhulni, esetleg barnulni kezdett? Ne váljunk meg tőle egyből!

eteltcsakokosan

Így neveld a bazsalikomod

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató