Ételtcsakokosan

XXII. kerületi Ficánka Óvoda

2019. február 5.
IMG_20190109_121027.jpg

Az új évben elsőként a XXII. kerületi Ficánka Óvodába látogattunk el, ahol a lurkók már nagy izgalommal vártak bennünket. Óriási lelkesedéssel vettek részt az élelmiszerek tárolásával kapcsolatos feladatokban és a helyes kézmosás mozzanatait is szorgalmasan gyakorolták, még egy mondóka előadásával is megleptek minket. Örömmel tapasztaltuk, hogy a gyerkőcök nemcsak a gyakori és alapos kézmosást tartják fontosnak, hanem a bevásárló lista készítését is.

Kapcsolódó tartalmak


Allergén az ételekben…

Hogyan kerülnek az ételbe? Milyen módszerekkel lehet kimutatni a jelenlétüket? Mely rendeletekkel szabályozzák a felhasználásukat?  
Tovább olvasom

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom

Related posts

Hogy állapítják meg?…

eteltcsakokosan

Mi kell ahhoz, hogy?…

eteltcsakokosan

Mi van egy tál ételben? – Interjú Bernáth Józseffel

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató