Ételtcsakokosan

Vajon miért csomagolják nejlonba…?

2019. október 24.

Vajon miért csomagolják be a kígyóuborkát nejlonba?

A zsugorfólia használata a háztartásban is közkedvelt, az így csomagolt élelmiszer tovább eltartható, nedvességtartalmát lassabban veszíti el. A zsugorfóliába csomagolt kígyóuborka eltarthatósági ideje akár háromszorosa is lehet a csomagolatlan uborkáéhoz képest. Vagyis az uborka pulton tarthatóságát jelentősen meg lehet növelni ezen egyszerű csomagolási technika segítségével.

Kapcsolódó tartalmak


Allergén az ételekben…

Hogyan kerülnek az ételbe? Milyen módszerekkel lehet kimutatni a jelenlétüket? Mely rendeletekkel szabályozzák a felhasználásukat?  
Tovább olvasom

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom

Related posts

Egy könnyű epres recept

eteltcsakokosan

12 jó tanács, házi húsfeldolgozáshoz

eteltcsakokosan

Okozhat gondot?…

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató