Ételtcsakokosan

Mi a különbség…?

2019.12.10.Nincs hozzászólás

Görgess lejjebb!

A tejsavó- és a tejsavófehérje-por között mi a különbség?

 
A tejsavó a tejalvadás során keletkezik, a túró- és sajtgyártás mellékterméke. Ezen folyékony tejsavó „finomítása” (szűrés/ioncsere/mikrofiltráció: laktóz- és zsírrészek eltávolítása; magas hőmérsékletű szárítás: fehérje denaturálás) útján állítják elő a tejsavófehérje-port.

Legfrissebb cikkek


Az igazi törköly íz


Tovább olvasom

Tej vagy nem tej?


Tovább olvasom

Related posts

Csokoládé házilag

eteltcsakokosan

Indul az eperszezon

eteltcsakokosan

Kerüljük el a fulladást!

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató