Ételtcsakokosan

Szentmihályi Játszókert Óvoda

2019. február 6.
IMG_20190130_155609.jpg

Szerdán a Szentmihályi Játszókert Óvoda újabb tagintézményében jártunk, ahol a gyerkőcök már nagyon vártak bennünket. Vidáman és nagy figyelemmel vettek részt az élelmiszerbiztonsággal kapcsolatos feladatok megoldásában. A rengeteg élménybeszámolóból kiderült, hogy a lurkók ismerik az alapos kézmosás fontosságát. De azt is elmesélték, hogy gyakran segítenek szüleiknek a bevásárlólista készítésében és a bevásárlásban is.

Kapcsolódó tartalmak


Allergén az ételekben…

Hogyan kerülnek az ételbe? Milyen módszerekkel lehet kimutatni a jelenlétüket? Mely rendeletekkel szabályozzák a felhasználásukat?  
Tovább olvasom

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom

Related posts

Miért írnak percre pontos szavatossági időt…?

eteltcsakokosan

Raclette, a hűvös napok megmentője

eteltcsakokosan

Készítsünk rózsalekvárt!

szucseva

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató