Ételtcsakokosan

Pisztrángfogással kedveskedtek a fiúknak a SportKlub műsorvezetői

2014. augusztus 8.
klausmann_viktor_vendegul_latta_andiekat-1024x682

klausmann_viktor_vendegul_latta_andiekat-1024x682Egy napra vízi mentőnek állt Marenec Fruzsi és Molnár Andi! A SportKlub két csinos műsorvezetője a nagy melegben a Domonyvölgyi strandra látogatott, ahol Klausmann Viktor vezette be őket a felelősségteljes munka titkaiba, és mesélt a legkeményebb kihívásokról. Az izgalmas kaland után a lányok könnyű ebéddel, ízletes pisztrángfogással lepték meg a vízi mentőket. És persze magukat is.

jo_hangulatban_telt_a_sutes-682x1024Forró nyári napon érkezett meg a SporKlub két csinos műsorvezetője a domonyvölgyi strandra, hogy megnézzék, hogyan telnek a magyar „baywatch” fiúk mindennapjai a tó mellett. Fruzsit és Andit a nyaranként vízi mentőként dolgozó Klausmann Viktor látta vendégül a parton. „Nem fizikailag, inkább idegileg fárasztó a munkánk, hiszen folyamatosan készenlétben kell állnunk. Szerencsére nálunk kevesen szorulnak segítségre a vízben, de semmi sem érhet bennünket meglepetésként” – magyarázta a lányoknak Viktor, aki Fruzsin mutatta be, hogyan kell kihúzni a bajba jutott embert.

A mini „baywatch” kiképzés után Fruzsi és Andi könnyed ebéddel kedveskedett a mentőknek: a strandok egyik legkedveltebb fogása, pisztráng került a lányok keze közé.

„Tiszai lány vagyok, rajongok a halért, annak szinte minden változatáért. Ünnepekkor nem hiányozhat a családi asztalról a halászlé, de az utóbbi időben – a diétám miatt – hétköznapokon is sokkal több halat eszem. Emiatt is meglepett, amikor azt olvastam, hogy a magyarok kevés halat fogyasztanak” – mesélte Fruzsi, aki egyik kedvencével, pisztránggal lepte meg a fiúkat.  

„Otthon általában rozmaringgal és kockára vágott almával dobom fel az ételt, ám Andival most egy másik recept szerint, paprikás lisztbe forgatva, négysajtos, parajos krémmel készítettük el a vízi mentőknek. Én általában grillezett zöldséggel fogyasztom, így a nagy hőségben is könnyen emészthető, mennyei fogás!” – mondta el Marenec Fruzsi. A keszul_a_koret_a_pisztranghoz-1024x682SportKlub műsorvezetőit tapasztalt grillmester segítette, ám egyedül is jól elboldogultak.

Rajongok a tengeri halakért, de ha friss és jól van fűszerezve, a ponty vagy a harcsa gyakori vendég a konyhámban” – árulta el Molnár Andi, aki teljes magabiztossággal állt a grillsütő mögé. Klausmann Viktor és a többi életmentő jóllakva, mégsem telítetten foglalta el újra a kilátót, hogy szükség esetén azonnal közbelépjenek. A lányok már nem tartottak velük: az életmentés helyett megmaradnak a tévézésnél – no meg a halsütésnél.

Kapcsolódó tartalmak


Allergén az ételekben…

Hogyan kerülnek az ételbe? Milyen módszerekkel lehet kimutatni a jelenlétüket? Mely rendeletekkel szabályozzák a felhasználásukat?  
Tovább olvasom

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom

Related posts

Hogyan tároljuk a szőlőt?

eteltcsakokosan

Az otthoni ételkészítés HACCP szerinti elemzése

eteltcsakokosan

Ételek stressz ellen

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató