Ételtcsakokosan

Óvoda is jelentkezett az ingyenesen igényelhető mesekönyvekért

2019. szeptember 4.
Mese-habbal4.jpg

Különlegesség, hogy egy óvoda is jelentkezett az ingyenesen igényelhető mesekönyvekért. Bár a gyermekkönyv tartalmilag a 3-4. osztályos tanulóknak szól, a lelkes óvodások kíváncsian és nagy érdeklődéssel fogadták a gazdagon illusztrált könyveket. Köszönjük nekik a fényképeket, és reméljük, hogy sikerült átadnunk néhány hasznos tudnivalót az aprónépnek is.

A mesekönyv ingyenesen letölthető a következő linkről:
https://portal.nebih.gov.hu/documents/10182/886114/MeseHabbal_02_19.pdf/732de294-e792-6bcd-3abb-f4329ac904cd
Az általános iskolák ingyenesen igényelhetnek 35 nyomtatott példányt a könyvtáruk számára az alábbi elérhetőségen: oktatas@eteltcsakokosan.hu

Kapcsolódó tartalmak


Allergén az ételekben…

Hogyan kerülnek az ételbe? Milyen módszerekkel lehet kimutatni a jelenlétüket? Mely rendeletekkel szabályozzák a felhasználásukat?  
Tovább olvasom

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom

Related posts

Így neveld a bazsalikomod

eteltcsakokosan

Átmenetileg el lehet térni

szucseva

„A szőlő szebbé teszi a Földet és gazdagabbá az asztalt”

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató