Ételtcsakokosan

Okozhat gondot?…

2020. március 26.
olvker-2.jpg

A behorpadt konzervben lévő étel elfogyasztása okozhat gondot?

Amennyiben olyan mérvű a konzervdoboz sérülése, hogy megsérül a belső védőréteg, a doboz anyaga egy idő után beleoldódhat a termékbe (fémionok, szerves monomerek, oligomerek, stabilizátorok). Ha jelentős a dobozon lévő sérülés, ne fogyassza el a terméket.
 

Kapcsolódó tartalmak


Allergén az ételekben…

Hogyan kerülnek az ételbe? Milyen módszerekkel lehet kimutatni a jelenlétüket? Mely rendeletekkel szabályozzák a felhasználásukat?  
Tovább olvasom

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom

Related posts

Élelmiszerbiztonsági jótanácsok otthoni ételkészítéshez

eteltcsakokosan

8+1 tipp az orrfacsaró hűtőszag ellen

eteltcsakokosan

Tüskés barátunk a szeder

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató