Ételtcsakokosan

Hány napig fogyasztható…?

2019. november 26.

A tej felbontás után hány napig fogyasztható? Állandóan bajban vagyok annak megállapításával, hogy már megromlott-e a tej, vagy nem.

Az élelmiszerek minőségmegőrzési és fogyaszhatósági idejét a bontatlan csomagolású termékekre állapítja meg az élelmiszer előállítója. Felbontás után azonban célszerű a terméket, így a tejet is 2-3 napon belül elfogyasztani, és addig is azokat a tárolási körülményeket betartani, amit a termék jellege megkíván.

Kapcsolódó tartalmak


Allergén az ételekben…

Hogyan kerülnek az ételbe? Milyen módszerekkel lehet kimutatni a jelenlétüket? Mely rendeletekkel szabályozzák a felhasználásukat?  
Tovább olvasom

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom

Related posts

Fürtös vitaminbomba – A ribizli

eteltcsakokosan

Kirándulj okosan!

eteltcsakokosan

Virágzó teák

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató