Ételtcsakokosan

Milyen sört válasszunk?

2016. november 25.

Mindig csak a borok és ételek párosításáról esik szó (lásd nálunk egyik korábbi cikk), de vannak más, közkedvelt, alkoholos italok amelyek szintén jobban illenek az egyik ételhez, mint a másikhoz.
A Magyar Sörgyártól Szövetsége gyűjtötte össze egy látványos infografikában, hogy melyik sör fajta melyik fogáshoz illik leginkább. Meglepő módon még a desszertekhez is van ajánlatuk. Íme:
20160817sorszovetseg-infografika
A söröket a NÉBIH Szupermenta terméktesztje is vizsgált már két esetben. A citromos söritalok tavaly nyáron, míg a búzasörök idén nyáron kerültek a középpontba.
Forrás: Magyar Sörgyártók Szövetsége

Kapcsolódó tartalmak


Allergén az ételekben…

Hogyan kerülnek az ételbe? Milyen módszerekkel lehet kimutatni a jelenlétüket? Mely rendeletekkel szabályozzák a felhasználásukat?  
Tovább olvasom

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom

Related posts

Milyen növényi "tejek" közül válogathatunk?

eteltcsakokosan

Bővülő kínálat

eteltcsakokosan

Velős csont, steak

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató