Ételtcsakokosan

Mik a romlott zsír „jelei”?…

2020. augusztus 20.
olvker-2.jpg

Honnan lehet megállapítani, hogy a boltokban kapható étkezési zsír romlott? Mik a romlott zsír „jelei”?

A vásárlás során célszerű a termékek minőség megőrzési idejének ellenőrzése a termék csomagolásán. Ha ezt követően a termék felbontása után avas, a termékre nem jellemző érzékszervi elváltozást észlel a vásárló valószínű, a termék romlott. Ebben az esetben a vásárlást igazoló blokkal vissza kell vinni a terméket a vásárlás helyére.

Kapcsolódó tartalmak


Allergén az ételekben…

Hogyan kerülnek az ételbe? Milyen módszerekkel lehet kimutatni a jelenlétüket? Mely rendeletekkel szabályozzák a felhasználásukat?  
Tovább olvasom

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom

Related posts

Szilva az ősz üdvöskéje

eteltcsakokosan

Rajtvonalnál a 2021. évi Élelmiszerbiztonsági Világnap

eteltcsakokosan

Az otthoni ételkészítés HACCP szerinti elemzése

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató