Ételtcsakokosan

Mézes rántott csirkemell

2017. január 30.

Dorka 5 és fél éves, és már ilyen finomságokat készít a konyhában:

schnitzel-1356600_640
A kép illusztráció.

Hozzávalók

  • 50 dkg csirkemell szeletelve
  • akácméz,
  • só,
  • bors,
  • sültcsirke fűszersó,
  • liszt,
  • tojás,
  • zsemlemorzsa a panírozáshoz
  • 1 kg krumpli,
  • margarin,
  • tej
  • savanyúság (pl. savanyú uborka)

 A rántott csirkehusit panírozás előtt bekenem mézzel (mindkét oldalát), utána megfűszerezem, aztán jön a panír: liszt, tojás, zsemlemorzsa. Ezután anyukám kisüti olajban. A főtt krumpliból, margarinból és a tejből krumplipürét csinálunk. Savanyúságot eszünk hozzá.

Jó étvágyat kívánunk!
Élelmiszer-biztonsági tippekért kattints a képre:
receptor_index_258x220_1014

Kapcsolódó tartalmak


Allergén az ételekben…

Hogyan kerülnek az ételbe? Milyen módszerekkel lehet kimutatni a jelenlétüket? Mely rendeletekkel szabályozzák a felhasználásukat?  
Tovább olvasom

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom

Related posts

Milyen engedélyek szükségesek?…

eteltcsakokosan

Egy mitikus gyümölcs

eteltcsakokosan

Kaphatok-e valamilyen betegséget…?

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató