Dávid 7 éves, 1. osztályos iskolás és lényegre törően írta meg mézes puszedli receptjét!
1/2 kg liszt, 1/4 kg cukor, 3 egész tojás, késhegynyi szódabikarbóna, szegfűszeg, 4-5 kanál jól megolvasztott méz.
Összegyúrni, formával kiszaggatni, tojással megkenni, dióval megszórni, majd megsütni.
Kapcsolódó tartalmak
Allergén az ételekben…
Hogyan kerülnek az ételbe? Milyen módszerekkel lehet kimutatni a jelenlétüket? Mely rendeletekkel szabályozzák a felhasználásukat?
Tovább olvasom
Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?
Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom