A 6 és fél éves Dóra egyik kedvencét küldte el édesapja. Ízletes recept, nyáron grillezéshez is ajánljuk!
Hozzávalók

- 1 kg csirkemell filé
- 175 g natúr joghurt
- 2 evőkanál méz
- 1 evőkanál só
- 2 evőkanál mustár
- 2 evőkanál olaj
- őrölt fehérbors, majoranna, fahéj
Köret: Tepsis krumpli, hagymával, szalonnával.
Hozzávalók: 1,5 kg krumpli
10 dkg füstölt szalonna
3 fej vöröshagyma
Elkészítése
A fűszerekből, olajból, mézből, mustárból pácot készítünk, és a felszeletelt csirkemellet beletesszük. Lefedve, hűtőben hagyjuk állni a húst a pácban legalább 12 órán át.
A szalonnát megpirítjuk, ha üveges, akkor a karikára vágott hagymát is rátesszük, és együtt pirítjuk őket, közben a krumplit karikára vágva megfőzzük sós vízben. Ha majdnem megpuhult, leszűrjük, és tepsibe tesszük a szalonnával és hagymával együtt.
A tetejére rátesszük a csirkemell szeleteket és sütőben 180 fokon sütjük kb 1 órán át.
