Ételtcsakokosan

Mire érdemes odafigyelni nagybevásárláskor?

2018. április 18.

shopping-1165437_960_720
A nagybevásárlást mindig a tartós és a nem hűtendő élelmiszerek vásárlásával kezdjük, mint például a fűszerekkel, friss zöldségekkel, gyümölcsökkel. A vásárlás végéhez érve vegyük le a polcokról a hűtendő termékeket, mint például a húsokat, tejtermékeket. A bevásárló kocsi és a saját bevásárló szatyrunk használatakor figyeljünk arra, hogy az eltérő tisztaságú termékek egymást ne szennyezhessék. A szennyezés megelőzése érdekében különösen fontos odafigyelni a háztartási vegyi áru, zöldség, gyümölcs, tojás, valamint a nyers húsok és a közvetlen fogyasztásra szánt élelmiszerek elkülönítésére.

Kapcsolódó tartalmak


Allergén az ételekben…

Hogyan kerülnek az ételbe? Milyen módszerekkel lehet kimutatni a jelenlétüket? Mely rendeletekkel szabályozzák a felhasználásukat?  
Tovább olvasom

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom

Related posts

Más a cél, más a módszer

eteltcsakokosan

Már a víz sem a régi. Szerencsére! II.

eteltcsakokosan

Étkezzünk évszakok szerint!

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató