Ételtcsakokosan

Megkezdődött a görögdinnyeszezon

2014. július 10.

Az idei dinnyeszezon a kedvező időjárás miatt az átlagosnál két héttel korábban elindult. Az előzetes becslések szerint a hatezer hektár termőterületről összesen 220-230 ezer tonna dinnyét takaríthatnak be idén Magyarországon. Holecz István termelő görögdinnyét szed Medgyesegyháza határában lévő dinnyeföldjén 2014. július 7-én. Az idei dinnyeszezon a kedvező időjárás miatt az átlagosnál két héttel korábban elindult. Az előzetes becslések szerint a hatezer hektár termőterületről összesen 220-230 ezer tonna dinnyét takaríthatnak be idén Magyarországon.
MTI Fotó: Rosta Tibor
 

Kapcsolódó tartalmak


Allergén az ételekben…

Hogyan kerülnek az ételbe? Milyen módszerekkel lehet kimutatni a jelenlétüket? Mely rendeletekkel szabályozzák a felhasználásukat?  
Tovább olvasom

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom

Related posts

Hűsítő kávék

eteltcsakokosan

Hogy óvjuk meg kenyerünket a penésztől?

eteltcsakokosan

Itt a hőségriadó!

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató