Ételtcsakokosan

Felhasználható még?…

2020. április 2.
olvker.jpg

Papírdobozos tengeri sót vettem. Az egyébként száraz kamrámban-vagy már a boltban megszívta magát nedvességgel-mintha belocsoltam volna. Felhasználható még?

A só nedvszívó (vízmegkötő) tulajdonságú, felveszi a környezetből a nedvességet. Amennyiben biztos benne, hogy a nedvesedés nem valamilyen szennyező anyag (pl. vegyszer) ráömlése miatt történt, nyugodtan felhasználhatja. A sót lezárva, fénytől, hőtől védve érdemes tárolni.

Kapcsolódó tartalmak


Allergén az ételekben…

Hogyan kerülnek az ételbe? Milyen módszerekkel lehet kimutatni a jelenlétüket? Mely rendeletekkel szabályozzák a felhasználásukat?  
Tovább olvasom

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom

Related posts

Tapas világnap

eteltcsakokosan

#hűtőkihívás

eteltcsakokosan

Szigorítás után jobb lesz a minőség

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató