Ételtcsakokosan

Matyi és a fánk

2019. március 12.

A “Mese habbal, szülinappal” mesekönyv bemutatója óta folyamatosan jelentkeznek az iskolák az ingyenesen igényelhető példányokért. Ezzel kapcsolatban szeretnénk megosztani Veletek egy kedves történetet.


A képen mesekedvelőnk, Matyi, főszereplőnkhöz hasonlóan, éppen születésnapját ünnepelte, amikor megismerkedett a Lestyán család történetével. A mesekönyv olyan lelkesedéssel töltötte el a szülinapost, hogy még aznap fánksütésbe kezdett, amelyet meg is örökítettek. Köszönjük a fényképet Matyinak és családjának! Titeket is arra biztatunk, hogy osszátok meg velünk, a mesekönyvvel kapcsolatos élményeiteket!
 

Kapcsolódó tartalmak


Allergén az ételekben…

Hogyan kerülnek az ételbe? Milyen módszerekkel lehet kimutatni a jelenlétüket? Mely rendeletekkel szabályozzák a felhasználásukat?  
Tovább olvasom

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom

Related posts

A cseresznyét minden gyerek szereti

eteltcsakokosan

Megehetem még az ételt…?

eteltcsakokosan

Támpont a tudatossághoz – interjú dr. Bognár Lajos országos főállatorvossal

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató