Ételtcsakokosan

Levélben köszönték meg mesekönyvünket

2019. augusztus 14.
level-homalyos.jpg

A Huzella Tivadar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola levelét olvashatjátok, amelyben megköszönték a beérkezett „Mese habbal, szülinappal” c. mesekönyveket.

Az iskola is élt azzal a lehetőséggel, hogy gazdagítja könyvtárát a Nébih gyerekeknek szóló kiadványaival. Nagyon örülünk, hogy az osztály és tanáraik szeretettel fogadták a mesekönyvet, és köszönjük a színes visszajelzést. Bízunk abban, hogy egyre több iskola csatlakozik a felhíváshoz.
A mesekönyv ingyenesen letölthető a következő linkről:
https://portal.nebih.gov.hu/documents/10182/886114/MeseHabbal_02_19.pdf/732de294-e792-6bcd-3abb-f4329ac904cd
Az általános iskolák ingyenesen igényelhetnek 35 nyomtatott példányt a könyvtáruk számára az alábbi elérhetőségen: oktatas@eteltcsakokosan.hu

Kapcsolódó tartalmak


Allergén az ételekben…

Hogyan kerülnek az ételbe? Milyen módszerekkel lehet kimutatni a jelenlétüket? Mely rendeletekkel szabályozzák a felhasználásukat?  
Tovább olvasom

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom

Related posts

Házi savanyúságok-élelmiszerbiztonság a tartósításnál

eteltcsakokosan

Fűszerek a só-bors-fűszerpaprika „triumvirátusán” túl

eteltcsakokosan

Válasszunk kétmillióból!

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató