Ételtcsakokosan

Kreatív pályázat gyerekeknek

2016. november 21.

Faragtatok idén töklámpást? Mutassátok meg nekünk is! Készítsd el a lámpásodat, fotózd le és küldd be a képet a Konyhasziget magazin e-mail címére!

girl-492404_640Minden képet megjelentetünk a Gyereksarok alodalon, valamint óvodás ás iskolás korosztályban is 1-1 nyertest hirdetünk. a nyeremény 2 db Ételt csak okosan gyerekeknek ajándékcsomag.

A fotó(k) beküldési határideje: 2016. november 30.

A Konyhasziget a-mail címe: konyhasziget@eteltcsakokosan.hu

Kérjük játékosainkat vagy játékosaink szüleit, hogy adjanak meg egy olyan saját e-mail címet, amelyen elérhetők, és azt, hogy a töklámpás készítője hány éves! A fotók minimum 1 MB, maximum 2 MB méretűek legyenek.

pumpkin-512110_640

Kapcsolódó tartalmak


Allergén az ételekben…

Hogyan kerülnek az ételbe? Milyen módszerekkel lehet kimutatni a jelenlétüket? Mely rendeletekkel szabályozzák a felhasználásukat?  
Tovább olvasom

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom

Related posts

Nyári jó tanácsok vásárláshoz, ételkészítéshez

eteltcsakokosan

Hűsítő, édes nyár

eteltcsakokosan

DIY ajándék a konyhából

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató