Ételtcsakokosan

Konkrét – A befőzés

2018. július 26.

Nagymamáink korában nem múlhatott el a nyár befőzés nélkül, hiszen a nyár ízeit és értékeit így tudták a vitaminszegény téli hónapokra átmenteni. Napjainkban újra divatba jött a házi tartósítás. Először is nézzünk szét a kamrában, hogy milyen lekvárok, befőttek, savanyúságok maradtak múlt évről, esetleg korábbról. Így jobban átlátjuk, hogy idén mekkora mennyiséget kell befőznünk.

Kapcsolódó tartalmak


Allergén az ételekben…

Hogyan kerülnek az ételbe? Milyen módszerekkel lehet kimutatni a jelenlétüket? Mely rendeletekkel szabályozzák a felhasználásukat?  
Tovább olvasom

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom

Related posts

Vegyél számba! – a csúnya zöldség is lehet finom

eteltcsakokosan

Sárgadinnye a nyár slágere

eteltcsakokosan

#2. A hűtőtakarítás 6 parancsolata

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató