Ételtcsakokosan

Konkrét – A befőzés

2018.07.26.Nincs hozzászólás

Görgess lejjebb!

Nagymamáink korában nem múlhatott el a nyár befőzés nélkül, hiszen a nyár ízeit és értékeit így tudták a vitaminszegény téli hónapokra átmenteni. Napjainkban újra divatba jött a házi tartósítás. Először is nézzünk szét a kamrában, hogy milyen lekvárok, befőttek, savanyúságok maradtak múlt évről, esetleg korábbról. Így jobban átlátjuk, hogy idén mekkora mennyiséget kell befőznünk.

Legfrissebb cikkek


Milyen a jó dughagyma és fokhagyma-szaporítóanyag?


Tovább olvasom

Terítéken a vörös káposzta


Tovább olvasom

Related posts

Sportolók és hírességek csaptak össze a pecaversenyen

eteltcsakokosan

Hogyan tároljuk a szőlőt?

eteltcsakokosan

Lekvárbefőzés

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató