Ételtcsakokosan

Konkrét – Készíts aszalással nassolnivalót a télre!

2018.08.23.Nincs hozzászólás

Görgess lejjebb!

Hányszor jut eszünkbe télen a nyári vérpiros, ropogós meggy vagy a puha, zamatos sárgabarack, ahogy szétolvad a szánkban? Ha ezeket az élvezeteket a hideg hónapokban is meg szeretnénk tapasztalni, akkor tartósítsunk! Hogy hogyan? Elmondjuk!

Legfrissebb cikkek


Milyen a jó dughagyma és fokhagyma-szaporítóanyag?


Tovább olvasom

Terítéken a vörös káposzta


Tovább olvasom

Related posts

Amikor a befőzésre kerül a sor

eteltcsakokosan

Beszélgetés Csukás István íróval – 2.rész

eteltcsakokosan

Pitetitok

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató