Ételtcsakokosan

Iskolások barátkoznak Matyi meséjével

2019. július 31.
IMG_4163.jpg

A fényképeken a Lajosmizsei Fekete István Sportiskolai Általános Iskola Felsőlajosi Tagintézményének alsó tagozatosai bújják a „Mese habbal, szülinappal” c. mesekönyvet.

 
Reméljük a könyv segített a gyerekeknek abban, hogy jobban megismerjék az ételkészítés során felmerülhető élelmiszerbiztonsági veszélyeket, és azok megelőzésének lehetőségeit. Köszönjük nekik a kedves képeket, emellett biztatunk minden osztályt, akik megkapták a kemény-kötéses példányokat, hogy szeptembertől ők is küldjenek fényképeket az ismerkedés pillanatairól.
A mesekönyv ingyenesen letölthető a következő linkről:
https://portal.nebih.gov.hu/documents/10182/886114/MeseHabbal_02_19.pdf/732de294-e792-6bcd-3abb-f4329ac904cd
Az általános iskolák ingyenesen igényelhetnek 35 nyomtatott példányt a könyvtáruk számára az alábbi elérhetőségen: oktatas@eteltcsakokosan.hu
 

 

Kapcsolódó tartalmak


Allergén az ételekben…

Hogyan kerülnek az ételbe? Milyen módszerekkel lehet kimutatni a jelenlétüket? Mely rendeletekkel szabályozzák a felhasználásukat?  
Tovább olvasom

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom

Related posts

Kell-e valamilyen képzettség…?

eteltcsakokosan

Végre megérkezett a lecsó szezon

eteltcsakokosan

Terítéken a vörös káposzta

szucseva

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató