Ételtcsakokosan

Sóska

2021. július 26.

Felhasználási javaslat

1

A hűvösebb, nedvesebb időben szedett levelek enyhébb ízűek, kevésbé savanyúak.

2

A piacon válasszunk élénk zöld, fényes, hibátlan leveleket. A fiatalabb levelek ere vékonyabb, ezért tisztításuk könnyebb. A fonnyadásnak indult levelek sajnos már elvesztették zamatukat.

3

Ha nem tudjuk a vásárlás/szedés napján feldolgozni, válogassuk át és tegyük szellős papírzacskóba.

4

A hűtőszekrényben 2-4 napig tárolhatjuk.

Kapcsolódó tartalmak


Allergén az ételekben…

Hogyan kerülnek az ételbe? Milyen módszerekkel lehet kimutatni a jelenlétüket? Mely rendeletekkel szabályozzák a felhasználásukat?  
Tovább olvasom

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom

Related posts

Milyen a jó dughagyma és fokhagyma-szaporítóanyag?

szucseva

Ezekre figyelj a fagylaltárusnál!

eteltcsakokosan

Hogyan válasszunk bevásárló alkalmatosságot?

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató