Ételtcsakokosan

Póréhagyma

2021. július 23.

Felhasználási javaslat

1

Külső leveleit eltávolítva, és a zöld levélvégeket levágva, a póréhagyma a hűtőszekrény zöldséges fiókjában körülbelül egy hétig áll el. Mivel az illata intenzív, javasolt a többi zöldségtől elkülönítve tárolni. Blansírozás után lefagyasztva hónapokig eláll.

Kapcsolódó tartalmak


Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom

Biztonság – forró napokon is

Itt a nyár, a forróság, olvadozunk, mint a vaj. Ilyenkor még nagyobb odafigyelést igényel egy kerti parti menüjének megtervezése, előkészítése. Milyen ételekkel és hogyan készüljünk a forró napokra, hogy ne egy gyomorrontás vessen véget a nyaralásnak?
Tovább olvasom

Related posts

Április bolondja

eteltcsakokosan

5 tedd és ne tedd dolog a konyhában

eteltcsakokosan

Felfüggesztette egy budapesti étterem melegkonyhás tevékenységét a NÉBIH

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató