Ételtcsakokosan

Meggy

2021. július 26.

Felhasználási javaslat

1

A piacon roppanós, fényes, kemény héjú gyümölcsöt keressünk. A nyomódott és felkarcolt héj alatti hús hamarosan romlásnak indul, ilyet csak azonnali fogyasztásra érdemes választani. Fénytől védett, szellős, hűvös helyen tároljuk. Elsősorban nyersen, frissen szedve fogyasszuk. A kimagozott meggyből készíthetünk meggylevet. A meggy jól fagyasztható, ízgazdagságát megtartja.

Kapcsolódó tartalmak


Allergén az ételekben…

Hogyan kerülnek az ételbe? Milyen módszerekkel lehet kimutatni a jelenlétüket? Mely rendeletekkel szabályozzák a felhasználásukat?  
Tovább olvasom

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom

Related posts

Fűszernövények 1.

eteltcsakokosan

Ezekre figyelj citrusfélék fogyasztása előtt!

eteltcsakokosan

Keleti szomszédunkban ismét megjelent az afrikai sertéspestis

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató