Ételtcsakokosan

Meggy

2021. július 26.

Felhasználási javaslat

1

A piacon roppanós, fényes, kemény héjú gyümölcsöt keressünk. A nyomódott és felkarcolt héj alatti hús hamarosan romlásnak indul, ilyet csak azonnali fogyasztásra érdemes választani. Fénytől védett, szellős, hűvös helyen tároljuk. Elsősorban nyersen, frissen szedve fogyasszuk. A kimagozott meggyből készíthetünk meggylevet. A meggy jól fagyasztható, ízgazdagságát megtartja.

Kapcsolódó tartalmak


Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom

Biztonság – forró napokon is

Itt a nyár, a forróság, olvadozunk, mint a vaj. Ilyenkor még nagyobb odafigyelést igényel egy kerti parti menüjének megtervezése, előkészítése. Milyen ételekkel és hogyan készüljünk a forró napokra, hogy ne egy gyomorrontás vessen véget a nyaralásnak?
Tovább olvasom

Related posts

Égig érő paszuly

eteltcsakokosan

Kicsi a hűtőszekrény? Maximalizáld az élelmiszerbiztonságot!

eteltcsakokosan

Matyi és a fánk

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató