Ételtcsakokosan

Bulgur

2021. július 26.

Felhasználási javaslat

1

Felhasználás előtt alaposan mossuk át.

2

Az előzetes párolás miatt a bulgurt tulajdonképpen alig kell főzni, elkészítéséhez elegendő a forrázás. Méretét tekintve többféle kapható az üzletekben a rizsszem nagyságútól a búzaszem, fél búzaszem nagyságún át a búzadara méretűig.

3

A nagy szeműt köretként fogyasztják, az apró szeműből salátákat, fasírtot is készítenek.

Kapcsolódó tartalmak


Allergén az ételekben…

Hogyan kerülnek az ételbe? Milyen módszerekkel lehet kimutatni a jelenlétüket? Mely rendeletekkel szabályozzák a felhasználásukat?  
Tovább olvasom

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom

Related posts

Rendelkezik tartósító hatással?…

eteltcsakokosan

10 dolog, amit az avokádóról tudni kell

eteltcsakokosan

Csomagolva vagy anélkül? – 3. rész

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató