Ételtcsakokosan

Bébiétel

2021. július 26.

Felhasználási javaslat

1

A csecsemők és a kisgyerekek különösen veszélyeztetettek az élelmiszer-fertőzésekkel kapcsolatban, mivel az immunrendszerük még nem elég fejlett, hogy megbirkózzon a fertőzésekkel. Ezért különleges gondossággal kezeljük és tároljuk az ételeiket.

Kapcsolódó tartalmak


Allergén az ételekben…

Hogyan kerülnek az ételbe? Milyen módszerekkel lehet kimutatni a jelenlétüket? Mely rendeletekkel szabályozzák a felhasználásukat?  
Tovább olvasom

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom

Related posts

Tojás helyett

eteltcsakokosan

GMO mentes vagy sem?…

eteltcsakokosan

„Bablevesnek csúfoltak gyerekkoromban”

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató