Ételtcsakokosan

A Rákospalotai Összevont Óvoda Klapka Tagóvodája

2019. március 25.
IMG_20190320_094616.jpg

A Rákospalotai Összevont Óvoda Klapka Tagóvodájának ovisaival rengeteget beszélgettünk az élelmiszerekről legutóbbi foglalkozásunk során. A temérdek bevásárláshoz köthető élmény között a legemlékezetesebb az volt, hogy a gyerekek – ovis koruk ellenére – pontosan tudják, hogy az élelmiszereket milyen sorrendben kell a kosárba tenniük ahhoz, hogy a hosszadalmas bevásárlás során se kelljen aggódniuk az élelmiszerbiztonság miatt.

Kapcsolódó tartalmak


Allergén az ételekben…

Hogyan kerülnek az ételbe? Milyen módszerekkel lehet kimutatni a jelenlétüket? Mely rendeletekkel szabályozzák a felhasználásukat?  
Tovább olvasom

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom

Related posts

Mi kell az üzemeltetéshez…?

eteltcsakokosan

Érdekes kütyük

eteltcsakokosan

Mindent a medvehagymáról I.

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató