Ételtcsakokosan

A Rákospalotai Összevont Óvoda Klapka Tagóvodája

2019. március 25.
IMG_20190320_094616.jpg

A Rákospalotai Összevont Óvoda Klapka Tagóvodájának ovisaival rengeteget beszélgettünk az élelmiszerekről legutóbbi foglalkozásunk során. A temérdek bevásárláshoz köthető élmény között a legemlékezetesebb az volt, hogy a gyerekek – ovis koruk ellenére – pontosan tudják, hogy az élelmiszereket milyen sorrendben kell a kosárba tenniük ahhoz, hogy a hosszadalmas bevásárlás során se kelljen aggódniuk az élelmiszerbiztonság miatt.

Kapcsolódó tartalmak


Allergén az ételekben…

Hogyan kerülnek az ételbe? Milyen módszerekkel lehet kimutatni a jelenlétüket? Mely rendeletekkel szabályozzák a felhasználásukat?  
Tovább olvasom

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom

Related posts

Óvodákat látogat az Ételt csak okosan

eteltcsakokosan

Indul az eperszezon

eteltcsakokosan

Pesto házilag

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató