Ételtcsakokosan

A Camponában jártunk

2019. október 18.
kep1.jpg

Nagy kíváncsisággal érkeztek meg a gyerekek a Campona játszóházba, és örömmel vetették bele magukat a közös bevásárlás folyamatába. A nagy lelkesedésben még azt sem volt könnyű eldönteni, ki fogja a bevásárlókosarat.  Természetesen a foglalkozás végére mindenki kivehette a részét a játékos feladatokból, és a kiválasztott élelmiszerek sikeresen a helyükre kerültek.

Kapcsolódó tartalmak


Allergén az ételekben…

Hogyan kerülnek az ételbe? Milyen módszerekkel lehet kimutatni a jelenlétüket? Mely rendeletekkel szabályozzák a felhasználásukat?  
Tovább olvasom

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom

Related posts

Hogyan készítsünk jó hamburgert otthon?

eteltcsakokosan

A sonkalé felhasználása

eteltcsakokosan

Konkrét – Milyen tej van a dobozban?

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató