Ételtcsakokosan

Pisztrángfogással kedveskedtek a fiúknak a SportKlub műsorvezetői

2014. augusztus 8.
klausmann_viktor_vendegul_latta_andiekat-1024x682

klausmann_viktor_vendegul_latta_andiekat-1024x682Egy napra vízi mentőnek állt Marenec Fruzsi és Molnár Andi! A SportKlub két csinos műsorvezetője a nagy melegben a Domonyvölgyi strandra látogatott, ahol Klausmann Viktor vezette be őket a felelősségteljes munka titkaiba, és mesélt a legkeményebb kihívásokról. Az izgalmas kaland után a lányok könnyű ebéddel, ízletes pisztrángfogással lepték meg a vízi mentőket. És persze magukat is.

jo_hangulatban_telt_a_sutes-682x1024Forró nyári napon érkezett meg a SporKlub két csinos műsorvezetője a domonyvölgyi strandra, hogy megnézzék, hogyan telnek a magyar „baywatch” fiúk mindennapjai a tó mellett. Fruzsit és Andit a nyaranként vízi mentőként dolgozó Klausmann Viktor látta vendégül a parton. „Nem fizikailag, inkább idegileg fárasztó a munkánk, hiszen folyamatosan készenlétben kell állnunk. Szerencsére nálunk kevesen szorulnak segítségre a vízben, de semmi sem érhet bennünket meglepetésként” – magyarázta a lányoknak Viktor, aki Fruzsin mutatta be, hogyan kell kihúzni a bajba jutott embert.

A mini „baywatch” kiképzés után Fruzsi és Andi könnyed ebéddel kedveskedett a mentőknek: a strandok egyik legkedveltebb fogása, pisztráng került a lányok keze közé.

„Tiszai lány vagyok, rajongok a halért, annak szinte minden változatáért. Ünnepekkor nem hiányozhat a családi asztalról a halászlé, de az utóbbi időben – a diétám miatt – hétköznapokon is sokkal több halat eszem. Emiatt is meglepett, amikor azt olvastam, hogy a magyarok kevés halat fogyasztanak” – mesélte Fruzsi, aki egyik kedvencével, pisztránggal lepte meg a fiúkat.  

„Otthon általában rozmaringgal és kockára vágott almával dobom fel az ételt, ám Andival most egy másik recept szerint, paprikás lisztbe forgatva, négysajtos, parajos krémmel készítettük el a vízi mentőknek. Én általában grillezett zöldséggel fogyasztom, így a nagy hőségben is könnyen emészthető, mennyei fogás!” – mondta el Marenec Fruzsi. A keszul_a_koret_a_pisztranghoz-1024x682SportKlub műsorvezetőit tapasztalt grillmester segítette, ám egyedül is jól elboldogultak.

Rajongok a tengeri halakért, de ha friss és jól van fűszerezve, a ponty vagy a harcsa gyakori vendég a konyhámban” – árulta el Molnár Andi, aki teljes magabiztossággal állt a grillsütő mögé. Klausmann Viktor és a többi életmentő jóllakva, mégsem telítetten foglalta el újra a kilátót, hogy szükség esetén azonnal közbelépjenek. A lányok már nem tartottak velük: az életmentés helyett megmaradnak a tévézésnél – no meg a halsütésnél.

Kapcsolódó tartalmak


Allergén az ételekben…

Hogyan kerülnek az ételbe? Milyen módszerekkel lehet kimutatni a jelenlétüket? Mely rendeletekkel szabályozzák a felhasználásukat?  
Tovább olvasom

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom

Related posts

Mire figyeljünk kapor vásárlásakor?

eteltcsakokosan

Ezerarcú karamell

eteltcsakokosan

Birs

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató