Ételtcsakokosan

Vajon miért csomagolják nejlonba…?

2019. október 24.

Vajon miért csomagolják be a kígyóuborkát nejlonba?

A zsugorfólia használata a háztartásban is közkedvelt, az így csomagolt élelmiszer tovább eltartható, nedvességtartalmát lassabban veszíti el. A zsugorfóliába csomagolt kígyóuborka eltarthatósági ideje akár háromszorosa is lehet a csomagolatlan uborkáéhoz képest. Vagyis az uborka pulton tarthatóságát jelentősen meg lehet növelni ezen egyszerű csomagolási technika segítségével.

Kapcsolódó tartalmak


Allergén az ételekben…

Hogyan kerülnek az ételbe? Milyen módszerekkel lehet kimutatni a jelenlétüket? Mely rendeletekkel szabályozzák a felhasználásukat?  
Tovább olvasom

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom

Related posts

Bólogató virágtányér

eteltcsakokosan

10 dolog… Amit a kölesről tudni kell

eteltcsakokosan

Mennyire egészségtelenek az odaégett ételek?

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató