Ételtcsakokosan

Mit kötelező feltüntetni a vendéglátásban, mit nem?

2019. március 25.

Vajon köteles a vendéglátó tájékoztatni arról, hogy az ételünk milyen összetevőkből áll, vagy, hogy milyen allergéneket tartalmaz, vagy éppen a tápértékről? A videóból kiderül. Nézzétek csak!

Kapcsolódó tartalmak


Allergén az ételekben…

Hogyan kerülnek az ételbe? Milyen módszerekkel lehet kimutatni a jelenlétüket? Mely rendeletekkel szabályozzák a felhasználásukat?  
Tovább olvasom

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom

Related posts

Mi a különbség az élelmiszer-fertőzés és az élelmiszer-mérgezés között?

eteltcsakokosan

Tartósítás szárítással

eteltcsakokosan

Allergén az ételekben…

szucseva

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató