Ételtcsakokosan

Iskolások barátkoznak Matyi meséjével

2019. július 31.
IMG_4163.jpg

A fényképeken a Lajosmizsei Fekete István Sportiskolai Általános Iskola Felsőlajosi Tagintézményének alsó tagozatosai bújják a „Mese habbal, szülinappal” c. mesekönyvet.

 
Reméljük a könyv segített a gyerekeknek abban, hogy jobban megismerjék az ételkészítés során felmerülhető élelmiszerbiztonsági veszélyeket, és azok megelőzésének lehetőségeit. Köszönjük nekik a kedves képeket, emellett biztatunk minden osztályt, akik megkapták a kemény-kötéses példányokat, hogy szeptembertől ők is küldjenek fényképeket az ismerkedés pillanatairól.
A mesekönyv ingyenesen letölthető a következő linkről:
https://portal.nebih.gov.hu/documents/10182/886114/MeseHabbal_02_19.pdf/732de294-e792-6bcd-3abb-f4329ac904cd
Az általános iskolák ingyenesen igényelhetnek 35 nyomtatott példányt a könyvtáruk számára az alábbi elérhetőségen: oktatas@eteltcsakokosan.hu
 





 

Kapcsolódó tartalmak


Allergén az ételekben…

Hogyan kerülnek az ételbe? Milyen módszerekkel lehet kimutatni a jelenlétüket? Mely rendeletekkel szabályozzák a felhasználásukat?  
Tovább olvasom

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom

Related posts

Minőségvezérelt közétkeztetés

eteltcsakokosan

Milyen kritériumoknak kell megfelelni?…

eteltcsakokosan

Kenyértartót, de milyet?

szucseva

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató