Ételtcsakokosan

Újpalotai Hartyán tagóvoda

2019. február 19.
IMG_20190214_160250.jpg

Az Újpalotai Hartyán tagóvoda középső és nagy csoportos ovisait látogattuk meg. A gyerekek elmesélték, hogy sokszor segítenek szüleiknek a bevásárlásban. Az élménybeszámolókból az is kiderült, hogy az ovisok tisztában vannak a gyakori és az alapos kézmosás fontosságával. A játékos foglalkozás végén érdeklődve kérdezgettek bennünket a hallott élelmiszerbiztonsági ismeretekkel kapcsolatban.

Kapcsolódó tartalmak


Allergén az ételekben…

Hogyan kerülnek az ételbe? Milyen módszerekkel lehet kimutatni a jelenlétüket? Mely rendeletekkel szabályozzák a felhasználásukat?  
Tovább olvasom

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom

Related posts

Online okosan

eteltcsakokosan

Grépfrút

eteltcsakokosan

Így készíts kovászos uborkát

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató