Ételtcsakokosan

Újpalotai Hartyán tagóvoda

2019. február 19.
IMG_20190214_160250.jpg

Az Újpalotai Hartyán tagóvoda középső és nagy csoportos ovisait látogattuk meg. A gyerekek elmesélték, hogy sokszor segítenek szüleiknek a bevásárlásban. Az élménybeszámolókból az is kiderült, hogy az ovisok tisztában vannak a gyakori és az alapos kézmosás fontosságával. A játékos foglalkozás végén érdeklődve kérdezgettek bennünket a hallott élelmiszerbiztonsági ismeretekkel kapcsolatban.

Kapcsolódó tartalmak


Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom

Biztonság – forró napokon is

Itt a nyár, a forróság, olvadozunk, mint a vaj. Ilyenkor még nagyobb odafigyelést igényel egy kerti parti menüjének megtervezése, előkészítése. Milyen ételekkel és hogyan készüljünk a forró napokra, hogy ne egy gyomorrontás vessen véget a nyaralásnak?
Tovább olvasom

Related posts

Amikor a talajra rá lehet menni

eteltcsakokosan

Egészséges étkezés: mértékkel mindent!

eteltcsakokosan

Malacfül és malacfarok

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató