Ételtcsakokosan

Újpalotai Hartyán tagóvoda

2019. február 19.
IMG_20190214_160250.jpg

Az Újpalotai Hartyán tagóvoda középső és nagy csoportos ovisait látogattuk meg. A gyerekek elmesélték, hogy sokszor segítenek szüleiknek a bevásárlásban. Az élménybeszámolókból az is kiderült, hogy az ovisok tisztában vannak a gyakori és az alapos kézmosás fontosságával. A játékos foglalkozás végén érdeklődve kérdezgettek bennünket a hallott élelmiszerbiztonsági ismeretekkel kapcsolatban.

Kapcsolódó tartalmak


Allergén az ételekben…

Hogyan kerülnek az ételbe? Milyen módszerekkel lehet kimutatni a jelenlétüket? Mely rendeletekkel szabályozzák a felhasználásukat?  
Tovább olvasom

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom

Related posts

Virsli másképp

eteltcsakokosan

TEJBEN-VAJBAN 2.

eteltcsakokosan

Grillezett zöldségek

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató