Ételtcsakokosan

Szakértőnk válaszol

2016. június 13.

Élelmiszerbiztonsággal kapcsolatos kérdéseit itt teheti fel. Szakértőnk hamarosan válaszol.
Csak a témához kapcsolódó kérdéseket áll módunkban megválaszolni. Közérdekű bejelentéseket a 06-80/2 63244-es számon tehet.
Megértésüket köszönjük.
A kampány szakértői:
Élelmiszerbiztonsági Kockázatértékelési Igazgatóság
Növény-, Talaj és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság
Borászati Igazgatóság
Élelmiszer- és Takarmánybiztonsági Igazgatóság
Állategészségügyi és Állatvédelmi Igazgatóság
Rendszerszervezési és Felügyeleti Igazgatóság
Kérdését a “Vélemény és hozzászólás” rovatban teheti fel!

Kapcsolódó tartalmak


Allergén az ételekben…

Hogyan kerülnek az ételbe? Milyen módszerekkel lehet kimutatni a jelenlétüket? Mely rendeletekkel szabályozzák a felhasználásukat?  
Tovább olvasom

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom

Related posts

10 dolog, amit a szőlőről tudni kell

eteltcsakokosan

Pár hónap múlva még jó lehet…?

eteltcsakokosan

A burgonya önmagában is lehet főétel

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató