Ételtcsakokosan

Szabaduló szobás játék született a mesekönyvünkből

2019. szeptember 11.
tabor1.jpg

Újabb élménybeszámoló érkezett a Hivatalunkhoz, amelyet ezúttal a Tapolcai Bárdos Lajos Általános Iskola Székhelyintézményének egyik pedagógusa küldött nekünk.


Nagyon kreatív módját választották a Nébih „Mese habbal, szülinappal” című könyvének feldolgozására. A gyerekek ugyanis szabaduló szobás játék keretei között ismerkedhettek meg a mesekönyv legfontosabb üzeneteivel. Köszönjük az iskolának, hogy megosztotta velünk ezeket az értékes pillanatokat!
A mesekönyv ingyenesen letölthető a következő linkről:
https://portal.nebih.gov.hu/documents/10182/886114/MeseHabbal_02_19.pdf/732de294-e792-6bcd-3abb-f4329ac904cd
Az általános iskolák ingyenesen igényelhetnek 35 nyomtatott példányt a könyvtáruk számára az alábbi elérhetőségen: oktatas@eteltcsakokosan.hu  
 

Kapcsolódó tartalmak


Allergén az ételekben…

Hogyan kerülnek az ételbe? Milyen módszerekkel lehet kimutatni a jelenlétüket? Mely rendeletekkel szabályozzák a felhasználásukat?  
Tovább olvasom

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom

Related posts

Édes díszek a fenyőfán

eteltcsakokosan

Zöldség és gyümölcslevek

eteltcsakokosan

10 dolog… Amit a mozzarelláról tudni kell

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató