Ételtcsakokosan

Süssünk, főzzünk valamit! – Kreatív pályázat gyerekeknek

2016. december 12.

Szereted a mézet? Tudod, hányféle ételt (édeset és sósat) készíthetünk mézzel? Ha szeretsz sütni-főzni, arra bátorítunk, hogy a téli vakáció alatt kukkants be a konyhába, és készíts egy olyan ételt, amelyet Te és családod is szeret! Lehet édes, sütőben sült, mint például a mézes puszedli. De a sós ízekkel is kombinálhatod a mézet, ilyen például a mézes-mustáros csirke. Kérd Anya vagy Apa, vagy akár Nagyi segítségét, és hajrá!

honey-1006972_640

A pályázaton két korosztálytól várunk recepteket: az óvodásoktól és az általános iskolásoktól.

Játékosaink között 6 mézes ajándékcsomagot sorsolunk ki, amelyet az Országos Magyar Méhészeti Egyesület ajánlott fel számukra.

A recepteket megjelentetjük az Ételt csak okosan! programunk honlapján, a Gyereksarokban is https://eteltcsakokosan.hu/

Beküldési határidő: 2017. január 31.

Címünk: konyhasziget@eteltcsakokosan.hu

Kérjük játákosaink szüleit, hogy a recept mellé adjanak meg egy olyan e-mail címet, amelyen elérhetőek, és azt, hogy az étel vagy sütemény készítője hány éves.

Kapcsolódó tartalmak


Allergén az ételekben…

Hogyan kerülnek az ételbe? Milyen módszerekkel lehet kimutatni a jelenlétüket? Mely rendeletekkel szabályozzák a felhasználásukat?  
Tovább olvasom

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom

Related posts

Itt a hőségriadó!

eteltcsakokosan

Az ősz sztárja a szilva

eteltcsakokosan

Egy gombócnyi finomság

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató