Ételtcsakokosan

Rákoskerti Óvoda

2019. február 5.
IMG_20181114_103254.jpg

A múlt héten a XVII. kerületben munkatársaink két újabb óvodás csoporthoz látogattak el az Ételt csak okosan! kampány képviseletében. A kis és nagy csoportos ovisok ismét nagy érdeklődéssel fogadták az előadók élelmiszerekkel és kézmosással kapcsolatos tippjeit. A kis lurkók az egész foglalkozás során nagyon fegyelmezettek és játékosak voltak. Köszönjük a lehetőséget a Rákoskerti Óvoda pedagógusainak.

Kapcsolódó tartalmak


Kívül belül szépít az uborka

Az uborka levelét, termését és gyökerét már régóta hasznosítják az ismert jótékony hatásai miatt. Nagyon gazdag ásványi anyagokban, főként foszfor, kálium, magnézium, nátrium és vastartalma jelentős, ezen kívül sokféle vitamint is tartalmaz.
Tovább olvasom

Páratlan páros – cseresznye és meggy

Május és június nem telhet el anélkül, hogy cseresznye és meggy ne kerüljön az asztalunkra. A piacon és a kertekben nagyon sokféle fajtával találkozhatunk és nem is mindig könnyű eldönteni elsőre, hogy melyikkel van dolgunk, különösen akkor, ha a cseresznye és a meggy vérvonala keveredik.
Tovább olvasom

Related posts

Hogyan igazodjunk el az allergének világában?

eteltcsakokosan

Hagyományok: szilveszter és újév

eteltcsakokosan

Fahéjas sütemény – egyem vagy ne egyem?

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató