Ételtcsakokosan

Rákoskerti Óvoda

2019. február 5.
IMG_20181114_103254.jpg

A múlt héten a XVII. kerületben munkatársaink két újabb óvodás csoporthoz látogattak el az Ételt csak okosan! kampány képviseletében. A kis és nagy csoportos ovisok ismét nagy érdeklődéssel fogadták az előadók élelmiszerekkel és kézmosással kapcsolatos tippjeit. A kis lurkók az egész foglalkozás során nagyon fegyelmezettek és játékosak voltak. Köszönjük a lehetőséget a Rákoskerti Óvoda pedagógusainak.

Kapcsolódó tartalmak


Allergén az ételekben…

Hogyan kerülnek az ételbe? Milyen módszerekkel lehet kimutatni a jelenlétüket? Mely rendeletekkel szabályozzák a felhasználásukat?  
Tovább olvasom

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom

Related posts

Babaételek házilag, mire figyeljünk?

eteltcsakokosan

Endívia

eteltcsakokosan

Az élet sója és borsa

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató