Ételtcsakokosan

Rákoskerti Óvoda

2019. február 5.
IMG_20181114_103254.jpg

A múlt héten a XVII. kerületben munkatársaink két újabb óvodás csoporthoz látogattak el az Ételt csak okosan! kampány képviseletében. A kis és nagy csoportos ovisok ismét nagy érdeklődéssel fogadták az előadók élelmiszerekkel és kézmosással kapcsolatos tippjeit. A kis lurkók az egész foglalkozás során nagyon fegyelmezettek és játékosak voltak. Köszönjük a lehetőséget a Rákoskerti Óvoda pedagógusainak.

Kapcsolódó tartalmak


Allergén az ételekben…

Hogyan kerülnek az ételbe? Milyen módszerekkel lehet kimutatni a jelenlétüket? Mely rendeletekkel szabályozzák a felhasználásukat?  
Tovább olvasom

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom

Related posts

Hogy állapítják meg?…

eteltcsakokosan

Segítünk eligazodni a cukrok világában!

eteltcsakokosan

Terítéken a vörös káposzta

szucseva

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató