Ételtcsakokosan

Népszerű a „Mese habbal, szülinappal” című gyermekkönyv

2019. július 12.
kep1.jpg

Miután az érdeklődők számára megküldtük a „Mese habbal, szülinappal” című gyermekkönyvet, arra kértük őket, hogy küldjenek nekünk fényképeket arról, ahogyan a gyerekek először veszik kézbe a könyveket. A Kispesti Bolyai János Általános Iskola alsó tagozatosai a könyvtárban merültek el a születésnapi készülődésben. Köszönjük a fényképeket, és buzdítjuk az osztály tanulóit, hogy legközelebb ők is ragadjanak fakanalat, ha tortasütésre kerül a sor!
A mesekönyv ingyenesen letölthető a következő linkről:
https://portal.nebih.gov.hu/documents/10182/886114/MeseHabbal_02_19.pdf/732de294-e792-6bcd-3abb-f4329ac904cd
Az általános iskolák ingyenesen igényelhetnek 35 nyomtatott példányt a könyvtáruk számára az alábbi elérhetőségen: oktatas@eteltcsakokosan.hu
 

Kapcsolódó tartalmak


Kívül belül szépít az uborka

Az uborka levelét, termését és gyökerét már régóta hasznosítják az ismert jótékony hatásai miatt. Nagyon gazdag ásványi anyagokban, főként foszfor, kálium, magnézium, nátrium és vastartalma jelentős, ezen kívül sokféle vitamint is tartalmaz.
Tovább olvasom

Páratlan páros – cseresznye és meggy

Május és június nem telhet el anélkül, hogy cseresznye és meggy ne kerüljön az asztalunkra. A piacon és a kertekben nagyon sokféle fajtával találkozhatunk és nem is mindig könnyű eldönteni elsőre, hogy melyikkel van dolgunk, különösen akkor, ha a cseresznye és a meggy vérvonala keveredik.
Tovább olvasom

Related posts

A befőttesüveg forradalma

eteltcsakokosan

Fedezzük fel újra a mákot!

eteltcsakokosan

Így vásárolj karácsonyra!

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató