Ételtcsakokosan

Népszerű a „Mese habbal, szülinappal” című gyermekkönyv

2019. július 12.
kep1.jpg

Miután az érdeklődők számára megküldtük a „Mese habbal, szülinappal” című gyermekkönyvet, arra kértük őket, hogy küldjenek nekünk fényképeket arról, ahogyan a gyerekek először veszik kézbe a könyveket. A Kispesti Bolyai János Általános Iskola alsó tagozatosai a könyvtárban merültek el a születésnapi készülődésben. Köszönjük a fényképeket, és buzdítjuk az osztály tanulóit, hogy legközelebb ők is ragadjanak fakanalat, ha tortasütésre kerül a sor!
A mesekönyv ingyenesen letölthető a következő linkről:
https://portal.nebih.gov.hu/documents/10182/886114/MeseHabbal_02_19.pdf/732de294-e792-6bcd-3abb-f4329ac904cd
Az általános iskolák ingyenesen igényelhetnek 35 nyomtatott példányt a könyvtáruk számára az alábbi elérhetőségen: oktatas@eteltcsakokosan.hu
 

Kapcsolódó tartalmak


Allergén az ételekben…

Hogyan kerülnek az ételbe? Milyen módszerekkel lehet kimutatni a jelenlétüket? Mely rendeletekkel szabályozzák a felhasználásukat?  
Tovább olvasom

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom

Related posts

Édes díszek a fenyőfán

eteltcsakokosan

Mennyire egészségtelenek az odaégett ételek?

eteltcsakokosan

Mi legyen az ünnepek alatt megmaradt ételek sorsa?

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató