Ételtcsakokosan

Miért tesznek minden hústermékbe valamilyen cukrot?…

2021.01.21.Nincs hozzászólás

Görgess lejjebb!

Miért tesznek újabban a téliszalámiba, kolbászba, sonkákba, minden hústermékbe valamilyen cukrot vagy édesítőszert?

Az íz kialakításához használnak a hústermékekben nagyon kis mennyiségű cukrot. Az érlelés gyorsítóval (starterkultúrával ) készült termékekben pedig azért használnak cukrot mert itt ezzel a savanyodást a pH gyorsabb csökkenését gyorsabban  érik el

Legfrissebb cikkek


Biztosan jó, ha „steril”?


Tovább olvasom

Hiánypótló „lejárati útmutató” készült


Tovább olvasom

Related posts

Tudod melyik olajat, mire használd fel?

eteltcsakokosan

Lezárult a kistermelői szarvasgombás pesto okozta botulizmus eset kivizsgálása

eteltcsakokosan

Kötelező-e feltüntetni?…

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató