Körmendről kaptuk Lídiától ezt az ínycsiklandó receptet.

Egy tálban összekevertünk 3 kanál olvasztott mézet 1 egész tojással, 20 dkg porcukorral, 3 dkg vajjal, 1 késhegynyi szódabikarbónával és 3 evőkanál tejjel. 15 percig gőz fölé tettük. A massza mikor langyos lett, tettünk hozzá 45 dkg lisztet és összegyúrtam. 4 cipót formáltunk, 4 lapot sütöttünk. A lapokat az alábbi krémmel töltöttük: 2 dl tejet 2 evőkanál liszttel simára főztünk. 20 dkg vajat, 20 dkg porcukrot és 2 tojás sárgáját habosra kevertünk és hozzátettük a kihűlt, főzött krémet.
A lapokat megtöltöttük, de a középső lapok közé nyáron készült feketeribiszke lekvárt tettünk.
Porcukorral megszórtuk és rombusz alakúra szeleteltük.