Ételtcsakokosan

Mézes – málnás limonádé

2017. június 27.
20170612_115509

Nagy Lelle, Budapest
Hozzávalók:

  • Menta és málna (a Nagymama kertjéből)
  • Méz
  • Citrom
  • Víz

20170612_115509
A frissen szedett málnát és mentát megmossuk, a mézből forró vízzel szirupot készítünk – ezt hagyjuk kihűlni.
Egy nagy kancsóba vizet öntünk (3/4-ig), belecsavarjuk a citrom levét, beledobáljuk a málnát és a mentát, majd összekeverjük.
A limonádét poharakba öntjük, és ízlés szerint ízesítjük a mézes sziruppal.

Kapcsolódó tartalmak


Allergén az ételekben…

Hogyan kerülnek az ételbe? Milyen módszerekkel lehet kimutatni a jelenlétüket? Mely rendeletekkel szabályozzák a felhasználásukat?  
Tovább olvasom

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom

Related posts

A nyári vendégvárás 12 pontja

eteltcsakokosan

Figyeljünk a környezettudatosságra a konyhában is!

Nagy-RicsoyN

Csináld magad savanyú káposzta

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató