Ételtcsakokosan

Megkapták az új könyveket a Paksi Deák Ferenc Általános Iskola alsó tagozatos tanulói is

2019. augusztus 27.
Paks.jpg

A „Mese habbal, szülinappal” c. mesekönyvet kifejezetten a 3-4. osztályos diákoknak készítették Gévai Csilla és a Nébih szakemberei.

A lelkes tanulók megismerkedtek az élelmiszerbiztonsági szabályok alapjaival. Köszönjük a fényképeket és biztatjuk az osztályokat, hogy a könyvből elsajátított ismereteket otthon se felejtsék el alkalmazni!
A mesekönyv ingyenesen letölthető a következő linkről:
https://portal.nebih.gov.hu/documents/10182/886114/MeseHabbal_02_19.pdf/732de294-e792-6bcd-3abb-f4329ac904cd
Az általános iskolák ingyenesen igényelhetnek 35 nyomtatott példányt a könyvtáruk számára az alábbi elérhetőségen: oktatas@eteltcsakokosan.hu

Kapcsolódó tartalmak


Allergén az ételekben…

Hogyan kerülnek az ételbe? Milyen módszerekkel lehet kimutatni a jelenlétüket? Mely rendeletekkel szabályozzák a felhasználásukat?  
Tovább olvasom

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom

Related posts

Élelmiszerek okozta megbetegedések megelőzése

eteltcsakokosan

Oktatási honlapot indított a Nébih

eteltcsakokosan

Miért nem…?…

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató