Ételtcsakokosan

Meg kell-e mosni felfűzés előtt?…

2020. október 8.

Meg kell-e mosni az erős paprikát felfűzés előtt?

Közvetlenül felfűzés előtt ajánlott megmosni a paprikát, így a port és az esetleges mikrobiológiai szennyezőket el lehet távolítani a felületéről. Ezután célszerű papírtörülközővel vagy szalvétával megtörölgetni, és felfűzés után száraz, meleg, jól szellőző, pormentes helyen tárolni.

Kapcsolódó tartalmak


Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom

Biztonság – forró napokon is

Itt a nyár, a forróság, olvadozunk, mint a vaj. Ilyenkor még nagyobb odafigyelést igényel egy kerti parti menüjének megtervezése, előkészítése. Milyen ételekkel és hogyan készüljünk a forró napokra, hogy ne egy gyomorrontás vessen véget a nyaralásnak?
Tovább olvasom

Related posts

A szerencsi csokoládéval és a kürtőskaláccsal bővülhet a hungarikumok köre

eteltcsakokosan

Hogyan csomagoljunk az útra?

eteltcsakokosan

Hogyan fertőtlenítsük a mosogatószivacsot?

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató