Ételtcsakokosan

Kuszkusz saláta

2017. szeptember 1.
image1 (3)

Önmagában is remek fogás, de sült vagy grillezet húsok frissítő kísérője is lehet ez a kuszkusz saláta, a benne lévő sok sok zöldséggel, a sós fetával, az i-re a pontot pedig a balzsamecet teszi fel. Próbáljátok ki, nem fogjátok megbánni!
image1 (3)
Hozzávalók:
1,5 bögre kuszkusz
1 piros , 1 sárga és 1 zöld kaliforniai paprika
1 fej lilahagyma
2-3 fej paradicsom
kb. 2-3 kanál olívaolaj, és ugyanennyi balzsamecet
1 csomag feta
só, bors
 
A kusztkuszt sós vízben megfőzzük, majd ízlés szerint fűszerezzük. Letakarjuk azt edény, kb. 15- 20 perc alatt el is készül. Addig   a zöldségeket megmossuk, lecsepegtetjük, a hagymát megtisztítjuk, majd mindent felszeletelünk. A sajtot felkockázzuk.
A kuszkuszt az olívaolajjal és a balzsamecettel összekeverjük, majd hozzáadjuk a zöldségeket és végül a sajtot. Nincs más hátra mint a tálalás 🙂
 
Élelmiszer-biztonsági tippekért kattints a képre:
receptor_index_258x220_1014
 
 
 

Kapcsolódó tartalmak


Allergén az ételekben…

Hogyan kerülnek az ételbe? Milyen módszerekkel lehet kimutatni a jelenlétüket? Mely rendeletekkel szabályozzák a felhasználásukat?  
Tovább olvasom

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom

Related posts

Fürtös vitaminbomba – A ribizli

eteltcsakokosan

Pitetitok

eteltcsakokosan

Mindent a medvehagymáról II.

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató