Ételtcsakokosan

Kuszkusz saláta

2017. szeptember 1.
image1 (3)

Önmagában is remek fogás, de sült vagy grillezet húsok frissítő kísérője is lehet ez a kuszkusz saláta, a benne lévő sok sok zöldséggel, a sós fetával, az i-re a pontot pedig a balzsamecet teszi fel. Próbáljátok ki, nem fogjátok megbánni!
image1 (3)
Hozzávalók:
1,5 bögre kuszkusz
1 piros , 1 sárga és 1 zöld kaliforniai paprika
1 fej lilahagyma
2-3 fej paradicsom
kb. 2-3 kanál olívaolaj, és ugyanennyi balzsamecet
1 csomag feta
só, bors
 
A kusztkuszt sós vízben megfőzzük, majd ízlés szerint fűszerezzük. Letakarjuk azt edény, kb. 15- 20 perc alatt el is készül. Addig   a zöldségeket megmossuk, lecsepegtetjük, a hagymát megtisztítjuk, majd mindent felszeletelünk. A sajtot felkockázzuk.
A kuszkuszt az olívaolajjal és a balzsamecettel összekeverjük, majd hozzáadjuk a zöldségeket és végül a sajtot. Nincs más hátra mint a tálalás 🙂
 
Élelmiszer-biztonsági tippekért kattints a képre:
receptor_index_258x220_1014
 
 
 

Kapcsolódó tartalmak


Allergén az ételekben…

Hogyan kerülnek az ételbe? Milyen módszerekkel lehet kimutatni a jelenlétüket? Mely rendeletekkel szabályozzák a felhasználásukat?  
Tovább olvasom

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom

Related posts

Miért nem lehet az alternatív gabonákból önmagukban tésztát készíteni?

eteltcsakokosan

Az hogy lehet, hogy…?

eteltcsakokosan

5 tedd és ne tedd dolog a konyhában

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató