Ételtcsakokosan

Keressük a legjobb, gyerekek által készített házi limonádé receptjét!

2017. június 9.
Mdchen trinkt Limonade

Lehet hagyományos, vagy bodzás, uborkás vagy mentás, ennek az ízletes frissítő végtelen tárházának csak a fantáziánk szab határt!

Mdchen trinkt Limonade

Küldjétek be az általatok otthon elkészített házi limonádé receptjét fényképpel együtt. A három legkülönlegesebb receptet díjjal jutalmazzuk és felkerül ide a honlapra is.

Hogy mire figyeljetek a limonádé készítésekor, elolvashatjátok a https://eteltcsakokosan.hu/ honlapon.

Az elkészítésben természetesen a szülők is segíthetnek a kis séfeknek, a recepteket 14 éves korig várjuk. Beküldési határidő: 2017. június 25.

Cím, ahová a névvel, címmel, életkorral ellátott fényképes recepteket várjuk: info@eteltcsakokosan.hu

Hajrá, limonádéra fel!

Kapcsolódó tartalmak


Allergén az ételekben…

Hogyan kerülnek az ételbe? Milyen módszerekkel lehet kimutatni a jelenlétüket? Mely rendeletekkel szabályozzák a felhasználásukat?  
Tovább olvasom

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom

Related posts

Slágertermék a chiamag

eteltcsakokosan

Teázási szokások

eteltcsakokosan

Az érzékszervi vizsgálatok szerepe és jelentősége

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató