Ételtcsakokosan

Képregény készült Matyi történetéből

2019. augusztus 7.
4.-2.jpg

Az Újpesti Bajza József Általános Iskola harmadik osztályosai igazán kitettek magukért, hiszen nemcsak elolvasták a „Mese habbal, szülinappal” című mesekönyvet, hanem el is játszottak belőle néhány részletet.

Még saját képregényt is készítettek az egyes fejezetekből. Nagyon köszönjük a beküldött munkákat, örülünk, hogy megmozgatta a gyerekek fantáziáját a történet.
A mesekönyv ingyenesen letölthető a következő linkről:
https://portal.nebih.gov.hu/documents/10182/886114/MeseHabbal_02_19.pdf/732de294-e792-6bcd-3abb-f4329ac904cd
Az általános iskolák ingyenesen igényelhetnek 35 nyomtatott példányt a könyvtáruk számára az alábbi elérhetőségen: oktatas@eteltcsakokosan.hu

Kapcsolódó tartalmak


Allergén az ételekben…

Hogyan kerülnek az ételbe? Milyen módszerekkel lehet kimutatni a jelenlétüket? Mely rendeletekkel szabályozzák a felhasználásukat?  
Tovább olvasom

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom

Related posts

10 dolog… amit a fügéről tudni kell

eteltcsakokosan

Élelmiszer-adományozás

eteltcsakokosan

Nagyító alatt a mikrozöldek

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató