Ételtcsakokosan

Ismerkedés Matyi történetével

2019. július 23.
20190331_140613-ok2-3.jpg

A következő képet Heni küldte nekünk, aki megörökítette kisfia ismerkedését a „Mese habbal, szülinappal” című gyermekkönyvvel, és egyben Lestyán Matyi történetével. A főhős születésnapi tortát szeretne sütni titokban, amelyhez nagyszülei segítségét kéri. A terve megvalósítása közben nem csak új élményekkel gazdagodik, hanem megismeri, hogy mi mindenre kell odafigyelnie a bevásárlás, valamint a sütés-főzés során.

A mesekönyv ingyenesen letölthető a következő linkről:
https://portal.nebih.gov.hu/documents/10182/886114/MeseHabbal_02_19.pdf/732de294-e792-6bcd-3abb-f4329ac904cd
Az általános iskolák ingyenesen igényelhetnek 35 nyomtatott példányt a könyvtáruk számára az alábbi elérhetőségen: oktatas@eteltcsakokosan.hu
 

Kapcsolódó tartalmak


Allergén az ételekben…

Hogyan kerülnek az ételbe? Milyen módszerekkel lehet kimutatni a jelenlétüket? Mely rendeletekkel szabályozzák a felhasználásukat?  
Tovább olvasom

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom

Related posts

Visszaolvaszthatom, vagy dobjam ki?…

eteltcsakokosan

Pedálos vagy nem pedálos?

eteltcsakokosan

Antibiotikum természetesen

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató