Ételtcsakokosan

Ismerkedés Matyi történetével

2019. július 23.
20190331_140613-ok2-3.jpg

A következő képet Heni küldte nekünk, aki megörökítette kisfia ismerkedését a „Mese habbal, szülinappal” című gyermekkönyvvel, és egyben Lestyán Matyi történetével. A főhős születésnapi tortát szeretne sütni titokban, amelyhez nagyszülei segítségét kéri. A terve megvalósítása közben nem csak új élményekkel gazdagodik, hanem megismeri, hogy mi mindenre kell odafigyelnie a bevásárlás, valamint a sütés-főzés során.

A mesekönyv ingyenesen letölthető a következő linkről:
https://portal.nebih.gov.hu/documents/10182/886114/MeseHabbal_02_19.pdf/732de294-e792-6bcd-3abb-f4329ac904cd
Az általános iskolák ingyenesen igényelhetnek 35 nyomtatott példányt a könyvtáruk számára az alábbi elérhetőségen: oktatas@eteltcsakokosan.hu
 

Kapcsolódó tartalmak


Allergén az ételekben…

Hogyan kerülnek az ételbe? Milyen módszerekkel lehet kimutatni a jelenlétüket? Mely rendeletekkel szabályozzák a felhasználásukat?  
Tovább olvasom

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal…?

Vajon mi történhet azokkal a műanyag csomagolóanyagokkal, amelyeket a szállítás, illetve a tárolás során különböző hatások (UV-fény, mikrohullám, magas hőmérséklet) érnek? Kioldódhatnak belőlük az élelmiszerekbe olyan anyagok, amelyek ártalmasak az egészségre?
Tovább olvasom

Related posts

Ne nyúlj puszta kézzel a kenyérhez!

eteltcsakokosan

Indul az eperszezon

eteltcsakokosan

Paradicsom, tészta, szószok

eteltcsakokosan

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogad Tovább

Adatkezelési tájékoztató